ČEFURJI RAUS! – 50. PONOVITEV – DŽABE ZA FUŽINCE MLADE

V sredo, 17. junija, ob 20h bo na gradu Fužine, v dvorani Veliki stolp, potekal poseben dogodek ob 50. ponovitvi predstave Čefurji raus! – SAMO ZA POVABLJENE!

Ustvarjalci in producenti predstave smo si želeli, da bi si predstavo brezplačno ogledali fužinski mladi, tudi tisti iz socialno in ekonomsko ogroženih družin, saj bi lahko bil glavni junak knjige in predstave kdorkoli izmed teh mladih ljudi. Zato bomo v sodelovanju s partnerji dogodka omogočili brezplačen ogled predstave 150 fužinskim mladostnikom.

Partnerja dogodka sta Arhitekturni muzej Ljubljana, ki bo brezplačno odstopil dvorano Veliki stolp na gradu Fužine in Cona Fužine, organizacija za psihosocialno pomoč otrokom, mladostnikom in njihovim družinam s Fužin, katere varovancem predstavo poklanjamo.

Predstavi bo sledil pogovor s piscem knjige Goranom Vojnovićem in ustvarjalcema predstave, režiserjem Markom Bulcem in igralcem Aleksandrom Rajakovićem – Saletom.

Vstopnic za 50. ponovitev na Fuzinskem gradu NI MOGOČE KUPITI. Mladi iz Fužin jih dobijo brezplačno v Coni Fužine. Več o predstavi in ostalih ponovitvah pa si lahko preberete tukaj.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: