Sindikalna zabava Dejmo stisnt teatra

Reč je ušla izpod nadzora, ko je, takrat še nebogljena Gledališka skupina Dejmo stisn’t, ki je nastala 1994 na Vrhniki, leta 1995 uprizorila prvo predstavo. V naslednjih letih se je preselila v Ljubljano in postala DEJMO STISNT TEATER. Pod tem imenom neprekinjeno ustvarjamo še danes. Deset celovečernih predstav s skupno čez petsto ponovitvami, nešteti gledališki in impro nastopi, skeči, radijske igre, videi in še mnogi nepozabni dogodki v produkciji DEJMO STISNT TEATRA so razlog za praznovanje 15 letnice v zaključeni družbi prijateljev s kančkom gledališča, veliko nostalgije, še več dobre glasbe in jebivetrskim druženjem do jutranjih ur. Žur bo na neobjavljen datum in na skrivni lokaciji potekal 9. decembra 2009, v Menzi pri koritu, Metelkova mesto, Ljubljana. Ob 19h bo štartala 100. ponovitev naše aktualne uspešnice Čefurji raus!, ob 20.30h pa bomo pognali vso žurersko mašinerijo. Se vidimo! Vaš Dejmo stisnt teater

P.S. Žur ob 15 letnici je pridobil uradno potrdilo ‘Dejmo stisnt sindikata’ in velja tudi za novoletno sindikalno zabavo Dejmo stisnt teatra. Srečno 2010!

P.S.S. Vstop bo mogoč le z uradnim, oficielnim, overovljenim in poimenskim vabilom, ostali poskušajte z diskretnimi darili redarju. Uspeh ni vštet v ceno.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: